Kepastian .

Yes memang first day last period 24/1/20 last day 31/1/20, Tapi saya ingat saya bersama suami after 13 days bersih , then pada 6/3/20 saya check guna digital clear blue +ve 2-3 weeks . Then after 1 week g check klinik , dia cakap dgn kiraan dia saya dah 6-7weeks . Tapi scan tak nampak lagi . For me ya lah mmg tak nampak lah sebab i think baru 3-4weeks. So untuk ke klinik perlu ke saya bagitau lastday period tu ??? Kang mest sama jugak jawapan dgn klinik yg saya dah pergi tu . Minta pencerahan bagi yg dah pernah lalui . #firstpregnancy

1 Balas

Klinik mesti akan tanya bila first day last period tu sis. Takpe tunggu 3-4 minggu lagi utk repeat scan