39w3d

Sy ad kluar mucus mcm nie tadi. Tp tkde campur darah ke apa. Adakah ini pun tanda2 nak bersalin. Ini bkn tanda kencing kotor kan? Terima kasih. Gambar sumber google.

39w3d
28 Balas

Hai sis..sy pon ade kluar sama mcm sis..sebelum ni xde pon..kalau sy,die kluar lelehan air dlu baru plup kluar Jeli warna tu..campur hari ni da 3 ari..sy x gi hospital pon..baby gerak aktif mcm biasa..kandungan 39w4d..

5y ago

Aaminn..sy da kne tahan dekat wad baru ni td sis..jln baru bukak 2cm

pegi hosp cek dlu yaa , takyer takot sis ... dah full term baby tuh , 39w daa okay tuh ... bila dtg ke hosp cuma kene tanya ada sakit prut , atau rsa nak berak . kalao ada skit2 .. awk kena cek lah d blik PAC tuh

5y ago

Okay sis. Tq respond 🥰

Sy pn 39w mmg ad kputihan mcm nie dr 37w lg tp skng mkin kerap...rasa baby mngeras pn kdg2 ...baby aktif je mcm biasa..Ad ckl klu kpitihan coklat @ cmpur darah bru g hspital...sy pn was2 jgk..

2y ago

Kalau keluar shj tp x sakit kene g hosp x?

Sy isnin ni 38weeks dah..ade jgk mucus ni baby pun kdg2 mngeras tp tak kerap.. smlm dah g scan pakar check jantung baby klu2 baby dah mula stress dan Alhamdulillah normal..

5y ago

Tula. Doa2 urusan bersalin sy dipermudahkn

Aritu Ada yg pos gambar kluar mukus mcm sis ni jgk ..mukus shj tkda darah .. rupanya tu tanda dia nk bsalin .. lbh baik sis pegi hosp cpt

Better p hospital.. dh rs contraction ke? Klu ade rs baik p hospital nnt bole check cm dh bukak ke blum.. 39 weeks baby bole kuar anytime..

5y ago

Tq sis 🥰

Sy td pun rasa pinggang sakit sgt dgn perut,pergi buang air kecil tgok ada mukus sama mcm ni jgak,sy hamil 38mimggu3hari ni

bukan kencing kotor tu. kalau kencing kotor awak akan rasa nak kencing kerap dan sakit . ni keputihan rasanya.

5y ago

Yeke sis. Tkpela. Sbb selasa nie pun mmg ad appointment doktor. Nnti sy try tnye

Sy 38 wek 1hri baby asik mengeras j Smlm cek up kepala baby dh masuk laluan Dute 18/2/2020

Ohh.. Baru tahu.. Ni harini ada jugak mucus mcm ni. Tapi belum ada apa2 tanda lg.. 38weeks selasa ni