tanda2 bersalin

assalamualaikum semua , tadi masa sy membuang ade ketul mcm jelly kluar .adakah tu tanda2 nak bersalin ke ? #26w3d

tanda2 bersalin
11 Balas

Keputihan je tu. Sy selalu je ada keluar. Kalau sebelum ni awk tak pernah ada keputihan, awk kena cakap dengan dr. Request buat vaginal swab untuk gbs. Kalau dapat kesan awal lagi bagus.

Keputihan tu sis.. Saya pun ada jew keluar lendir2 putih mcm tu.. Skrg saya baru 28weeks.. Biasa lendir nak bersalin bukan color mcm tu..

Bukan. Tanda nak bersalin keluar lendir + darah, contraction berterusan, ketuban pecah

Sis boleh ke klinik or hospital sebab keputihan yang berlebihan takut infection nanti.

lendir keputihan tu sis. sy pun ada, tapi sikit jer. kadang2 jer ada

Keputihan...tanda nk brsalin lendir putih telur cmpur darah

Tanda² bersalin lain , lendir berdarah 😅 tu keputihan

Kalau lendir campur darah baru tnda besalin...

Keputihan tu sis...jumpa doktor better

Keputihan kut...sis bru 26mggu kn...