waktu sesuai bila bersama

sy ad ikot 1 app ny .. ad peluang ke sy hamil . atau kene betul2 ikot hari ovulasi di app

waktu sesuai bila bersama
6 Balas

alhamdulillah sy 2tahun guna aplikasi nie akhirnye pregnant dgn izin allah...awk kena ikut ari awk subur tue waktu baik bsama dgn suami..dlm masa yg sama emosi kena stabil xleh stress2...ianye jugak mainkan peranan...semoga awk mnjadi seorg ibu..aamiin3.. yg penting jgn putus asa bdoa k...usaha selagi mmpu... sy dh 7tahun baru pregnant lagi lepas keguguran...