ingin tahu

salam semua..sy nk tnya perut brapa bulan ye ok untuk buat buku? kalau ikot app ni dh 5w.

6 Balas

sy bt msa 5week...tp klu sis bt msa 8minggu ke atas pun ok...nt msa scan, dah nmpk baby dgn heartbeat.. xdela dgr ayt yg xsdp mcm nmpk kantung je

call dulu kk. booking date. sbb ada stgh kk xnk terlalu awl sgt. So call dulu kk ta bhgian ibu mengandung.

kalau kk tmpt saya, tau jak mengandung boleh book date appointment suda

paling lewat 12 weeks

i buat masa 10 weeks

setiap kk berlainan