7week 3day

sy 7weekk.. letih sgt badan.. ape yg dimkn smua muntah. xleh bau ape kat dapur.. lwtih badan hri nii😓😓 ade xorg lain mcm sy. smpai bilaa yaa akn brakhir mcm nii. xlarat sgt.. mujur xkerja mse ni klau x, xthu laa ape jadi.. 😭😭#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #tlgsye

2 Balas

Sama mcm sy. Kdg2 rasa takde tenaga sebb nk mkn semua jd xselera. Kembg tekak. Lps makan keluar balik. Lapar manjang sampai gastrik 🥲. Sis try je telan mcm roti ke buah jambu. Kena paksa jugak makan

mommy boleh makan jelly ni utk beri tenaga sepanjang hamil www.wasap.my/60129876070/jellynufiya