normal ken

sy 53week. semalam makan durian 2 ulas . pagi ni tak rasa pergerakan baby . sy kena pergi pac terus ke?

3 Balas

Mcm mana keadaan awk skrg sis? Dh pergi hosp ke? Sye teringin juga nak makan durian tp masih takut2, lps bersalin nanti la makan nmpak gayanya😌

11mo ago

tak pergi hospital pun . sy tggu sambil tu sy minum air milo ais , makan kek alhamdulillah baby gerakk 😍

kalau tak rasa baby gerak, mmg kena g terus hosp. , jgn tunggu da. lagipun 35w kan, bahaya juga.

53week 😱