perut mengeras 39 minggu

sy 39 minggu 2 day . perut tiba2 mengeras jee . rasa susah nak bernafas . sakit dada . tp takde tanda lain . nak bersalin ke tu ?

6 Balas

sy 38 nngu 5 hari . pkol 12 cntrction smpai kol 3. g tnds nk kncing tp leaking ktumbn dgn tanda hijau . g hsptl rupny bby dh berak dlm perut .

kira brp minit skli mengeras ..kalau kerap tu salah satu tnda nak bersalin .

kene check contraction tu kot...rajin buat senaman bg senang laluan

Contraction kuat dh tu..tu pn tanda2 nk bsalin

better refer terus ke hospital

Refer to hospital sis..