Peha sakit. Bukan sakit celah peha

Ada sesiapa sakit kat peha tak. mcm krem gitu. lepas tu rasa kat ari2 tu sakit. Tu tanda baby dah masuk laluan ke ? #33weeks

1 Balas

Sama,saya pun mcm tu skrg 31 minggu …

10mo ago

Sama la sy skrg masuk 33w..celah kangkang x sakit tp bhg muscle peha tu yg sakit.. sy sangka sbb salah posisi time tdur tp mengiring ke kiri ka kanan ka sma juga bila bgun tu sakitnya ya Allah..tp bila scan n bklinik bru2 ni dktr ckp kepala d bawah tp belum masuk laluan jd sy fikir mgkn sbb baby dah makin besar tu la dia effect ke peha.. mungkin la.. btulkan klu slh ya🤭😅