Boleh minum nescafe?

Sy 37Week.. rasa nak minum nescafe O Tu semakin menjadi.. xpa ka kalau sya melantak 1 gelas ??

2 Balas

Tak dgalakkn minum bkafein.. tpi da nak minum punya pasal kenalah bpada2.. 😅 klu warded kt hosptal dorg bagi plak minum teh dgn nscafe.. 😄

Dah dekat due dah tu sis. Minum saja. Just jangan lebih dari secawan ok. ☺

5y ago

orite xlebih dri scawan hihi.yaa tu la ni dekat dah due😁.. tapi blm ada tanda apa² ...yg lain ramai dah besalin 37week. .