asking

Hi, sy 32weeks.. Nk tnya.. Knp prut kerap mengeras ? Kdg2 sampai 5/10m skali.. Kdg2 okay.. Tkthu knp..tp sgt xselesa sbb rsa skit2 manja gtu.. Hrtu pergi check up sbb perut memulas.. Then tkde pape.. Skrg prut mngeras.. Blh bgtahu knp ? Tknk ke klinik kerap2 kalau skdr hal biasa

3 Balas

Sye da nk msuk 34w pun mcm tu. Slalu rse perut mcm mengeras. Kadang boleh tgok terbojol je perut tpi ade masa baby terlebih aktif pula. Ntah la sye pun x paham 😂😅

4y ago

Tu laa tu. Risau dia sempit ke ape kan 😅

Mcm sya jugk sikit sikit mengeras lepastu dia mengeras tu skit lh jugk mungkin sebab baby semakin besar kn

ni sis