kedudukan baby

Sy 28weeks..TD scan dc ckp baby menyongsang..nk tny mum² klu 7bln baby leh tukar kedudukan lg ke berpusing ke..org stay cmn2 juga,.risau pn ad..mcm² fikir..

6 Balas

Sya pun prnh lalui, skrng da 38week,tunggu hri ja. .. Baby lmbt pusing skrng alhamdulilah da pusing..sya cuba try ckp dgn baby🤭. Tpi sya juga amalkn org kata, pakai kain batik smsa pregnant, msa tido, klau keluar sya pkai skirt.. Supaya baby mudah pusing.. Dan bnyk bergerak, buat kerja rumh, lain2,. Insyaallah boleh mmbntu.

4y ago

Time ksh sis...moga dipermudahkan segala urusan sis nt..

Baby masih ad chance untuk pusing by 36weeks, ad baby yg saat akhir bru pusing. Sis jangan stress, hari2 cakap ngn baby, awak pusinglah ya sayang, kaki kat atas, kepala kat bawah, pujuk dia pusing. in shaa Allah dia dengar cakap mummy dia. semoga dipermudahkan sis!

28w awal lgi. masih ada masa utk baby pusing sbb ruang masih ada. kalau sampai 36w belum pusing kemungkinan bsar tak boleh normal. tu doc ckp

Sy mcm sis jgk.. Ckp ngn dy pujuk dy supaya pusing... Sy dah Try Alhamdullilah.. Dy dngr ckp mommy dy 😌doa bnyk²

4y ago

Sme²

Ad harapan untuk Baby pusing... Klau 36week keatas xboleh pusing dah sis

Ada masa lagi. Pujuk2 baby minta pusing ye. Semoga dipermudahkan