air ketuban

sy 28weeks tiap kali bgn pagi sy rasa ada benda keluar bila tgk dekat seluar dalam tu ada keputihan lepastu basah air jernih je takde bau apa2. dh banyak kali dh sy perasan . n then sy checkup klinik minggu lepas dr cakap air ketuban sy kurang . mcm mana ye ? perlu ke sy ke klinik ? risau jugak ni sbb anak first😢 #risau_sangat

air ketuban
2 Balas

Ke hospital terus, inform yang air ketuban awak leaking. Nanti doktor akan check kat sana. Masa checkup awak tu, doktor advise apa? Tak kena rujuk dengan pakar ke?

5mo ago

Yup. Kalau ikut bacaan situ AFI awak borderline, 8. If I were you, saya akan terus ke hospital. Tambahan, kita ni first mom dan awak memang ada clear evidence yang air ketuban leaking. Air ketuban leaking ni bahaya untuk baby tau.

dah pergi hosp ke sis ? doc ckp apa ?