kuat tdo

Sy 25weeks now,adakh normal klu kuat tdo kadang2??asalkn baring tgk crita ataupun dgr lagu memang automatik mata ni terlelap?,bila bt aktiviti dlm rmh cepat letih pula,kadang2 waktu pagi bgn pkl 10@11,meskipun kadang2 tu awl bgn pagi tp time ptg memang mengantuk rasa nk tdo..adakh mommies yg lain rasa mcm tu jg???

9 Balas

Sme dngn sy..kdg2 duk rileks maen ngntuk giler..sy pm tido trus r..kdg pagi bngun awl kol 10 pagi smbung tido plk..mte asyik mngantuk je

Ptt la sy kuat tido...mak plk pesan jgn tido lama sgt.tp nk wat cm ane sy seorg je kt rmh...mata plk asyik mengantuk je

4y ago

Ya,tulang kita tk thn baring ats lantai yg keras better baring dlm bilik

samalah kita nk masuk 26 weeks ni. mata ngantuk sgt krg lps breakfast tdo smpai ke ptg. tp mlm susah plak nk tdo 🤭

normal sis.. klu bleh ctrl, kurgkan tdo.. klu xbleh, xpe sbb pregnant mmg kene byk rehat

Normal sis. Masa pregnant ni memang mommies ramai yg rasa mengantuk 🤭😂

Sy mengantuk juga sbb mlm susah tidur. Tiap jam terbgn kna tukar posisi tidur

4y ago

Ya sis,klu mlm susah nk tdo, pusing sni sna memang ada ja rasa posisi tk cun😅

Normal je.. thats what most preggy mommy likes to do.. sleep.. hehe

Normol.. Hormon tu.. Malam tido dah.. Siang ngantok lagi

Mmg normal sis..ngantuk je memanjang