Tlong saya mcm mna nak buat

sy 24w 5d tiba2 heartburn..sakit sngat ..dari dada smpai tengkorok bleh rasa perih .. tdo sblah kiri mmg rasa sngat heartburn tu..kanan je bleh slesakan diri 😭 harini pulak tiba2 mata kiri saya mcm trkna bell palsy tapi sya tak pasti ..dulu prnah trkena bell palsy ..skrg mcm tanda2 bell palsy tu nak dtg balik start dari mata saya tiba2 payah nak ttup ..ppi dan mlut smua ok.. hanya mata saya je..sy tak pasti adakah ini tanda2 bell palsy nak dtg balik atau tak 😢 apa saya nak buat ?

1 Balas

heartburn tu mkn gaviscon pon boleh. tpi kalau teruk sgt better pg klinik mntk ubt.

2y ago

sama macang saya lah rasa sakit sgat