Betul ke?? kalau perut rasa vibrate kuat tu sebab baby dalam perut Sedu?? bahaya tak?

Sy 19 week skrg.. sy dh rase vibrate hampir 2 minggu tapi vibrate tu dtg kadang2 je.. tp skali vibrate tu ade lah dlm dua tiga kali die vibrate. Tu sbb baby gerak ye? Sy baca org kata sbb baby sedu.. normal je kan rase vibrate ni?#ingintahu #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #bantusharing #firstbaby

3 Balas

vibrate dgn baby sedu berlainan awak. baby sedu ni mcm bunyi denyutan nadi. lepas tu konsisten pada satu tmpt ja. rasanya tu pergerakan baby awak.

vibrate tu baby kencing kot ? kalau sedu dia rasa mcm tendangan halus je tapi berulang2 & tmpt yg sama..

Baby sedu dia mcm rentak denyut nadi tu slalunya konsisten slama 5-10 minit.

11mo ago

Oh baru tahu…selalu rasa denyutan nadi ni…comel je ??