Breasfeeding

Susu meleleh sampai basah baju ketika menyusu. Terutamanya malam sebab biasanya tidur tak selesa pakai bra. Jadi tak boleh pakai nursing pad. Ada tips pemakaian utk elak susu terkena baju sampai basah cadar?

5 Balas

Hai, lagi satu cara kalau taknak pakai bra..masa tido letak je kain lampin or kain yg boleh serap susu tu dalam baju supaya tak basah cadar. Masa menyusu berbaring pun boleh letak kain kt sebelah breast.