Keluar susu 27 week.

Hai ibu2 sekalian, sy nak tanya sekarang ni sy dah 27week pregnant. Dah start kluar susu, basah baju. Biasanya keluar malam. Nak tanya ibu2 buat mcm mana ye taknak kasi dia kluar byk2 mcm tu. ada cara tak? Sbb tak selesa nak pakai bra malam2🥲.

1 Balas

hai mommy. itu susu kolustrum. saya dulu masa 27 weeks pun dh keluar,saya buat tk thu je bila baju basah😅 bila siang je saya dh start pakai nursing bra. susu tu mommy tk boleh nak halang dia dr keluar