Susu leaking

hi, saya mommy to newborn. Saya nk tau ada tips x untuk susu tak leaking bila tidur atau baring atau bila mnyusukn baby? Bila pkai bra susu jd terkumpul, kesian baby kena hisap susu laju sbb susu keluar laju sngt. Ada baca no need pkai bra. Breast pad lekat dkt baju pn prnh try, tp tetap leaking. Basah baju.

2 Balas

Pakai milk collector…boleh simpan susu..ms baby minum slowkan susu dgn kepit breast tu ms dia minum atau marmet dulu sebelum bg baby

Pakai milk collector sis. Xbazir susu yg keluar tu. Letak je kat bra.