Susu ibu hamil mana yang sedang anda gunakan?
Voice your Opinion
Enfamama
Similac
Frisomum
Anmum
Lain-lain (Kongsikan)

5693 respon

191 Balas

Awal kandungan sy mnum susu anmum coklat masuk 14 minggu tukau susu farm fresh kurma

Sebelum ni minum anmum tapi gula naik mendadak . Doc dan nurse suruh tukar susu lain

Tidak minum susu,ambik supplement sahaja...kalauminum susu nana lota sepanjang hari

paling sedap frisomum. anmum mampu milik. bole je dua2. yg penting saya minum susu.

Sebelum ni minum susu anmum ..tpi skrg slalu minum susu dutch lady full cream ..

Fernleaf.. Susu ibu mgandung da try tp ttp rs loya..n muntah..

minum fresh milk atau full milk. xpon susu Rizqi drpd Mamadil

Susu fullcream Dutch lady 😅 xtau nak minum susu apa lg😅

Dutch lady full cream, Fernleaf full cream, Good day fresh

Tidak minum apa2 Susu... Klu x pregnant Pon xlalu Susu....