Blh x sape2 bg pendapat susu formula ap yg trbaik untuk bayi yg susah nak berak n sembelit?

Susu formula

4 Balas

Alhamdulillah anak saya guna morinaga hari hari atau selang 2 hari memang akan berak. Sebelum ni ada tukar susu juga sebab sembelit dan ada kahak.

Similac lactose free. Anak sy okay berak bila minum susu ni. Tp similac warna biru tu jd cirit birit

susu ni lain penerimaan utk bayi. ada yg okay, ada yg tak okay. kena try and error lah

tengok pd bayi jgk... kdg susu mahal xngam susu murah die ngam... kene try