ingin tahu tentang susu

Assalamualaikum. anak saya baru 3 bulan dan fully bf.. orang2 tua selalu bising kalau anak merengek walaupun dah menyusu katanya baby tu lapar , kasi nestum la baru kenyang. katanya org2 dulu baby 2 minggu dh kasi nestum ? stress bila dengar mcm tu automatik susu badan terus drop . Daripada bg nestum lebih baik saya bg baby susu formula. Saya tgh survey susu apa yg sesuai ya?

2 Balas

Wasalam..kalau susu bdn sis meriah,jd xperlu nk tmbh susu formula..pikir positif..dan abaikan kata kata org..anak kita,kita tau ape yg terbaik utk dia..

Wa'alaykumussalam wbt. Teruskan menyusu dan abaikan kata orang tua itu.