Susu badan kurang,susu formula apa yg patut sy BG dekat anak..anak setahun sebulan dh

Susu formula apa yg patut sy bg,anak dah setahun sebulan

2 Balas

Mula2 sy bg dutch baby tapi tak sesuai sbb najis keras. Skrg tukar ke dupro alhamdulillah lembut je najis dia. Sis beli pek kecil je dulu jenama yg sis rasa ok. Jika sesuai baru teruskan susu tu.

Hi mommy. Kena try and error. Tengok kesesuaian dan keperluan anak. Jika anak sembelit boleh beli susu yang sesuai dengan sembelit dan sebagainya.