Susu waktu pregnant

Susu ape yg sesuai waktu pregnant, kan kita perlukan kalsium jgk waktu pregnant, sblm ni saya minum hi-goat, selain dr tu ada cdgan lain x?

2 Balas

saya minum susu kotak biasa tapi perisa coklat. alhamdulillah 1 bulan kepala anak sy dh kuat.. pernah jugak amek susu ibu mengandung jenama enfamama tp xkerap minum sbb xleh nk pergi sbb susu dia rasa nak muntah🤣. so saya minum susu kotak je dari awal preg sampai beranak..

susu kotak biasa pun boleh.