Susu apa yang sesuai untuk ibu pregnant ye

Hi nak tanya susu ape yg sesuai untuk ibu pregnant, sya Kadang2 terlepas waktu nak makan wisaulah

1 Balas

Depends on you sendiri. Macam i takleh minum susu lembu, so pregnancy i mahal nak kena beli susu kambing (Wildan) pulak 😭 susu ni tak kisah brand apa janji susu. Kalau takda GDM, alhamdulillah lagi mudah nak telan semua jenis susu. i minum tiap pagi tukar ubat jadi malam. If you makan ubat siang, time malam sebelum tidur minum susu pun boleh. Pregnancy memang buat kita lupa so sis boleh buat alarm or mintak husband ingatkan.