susu untuk ibu

susu ape yg okay ye untuk ibu mengandung bru berusia 5week

2 Balas

Fresh milk sebab maternal milk boleh menyebabkan gdm and berat badan naik mendadak walaupun menyatakan tiada gula tambahan.

5y ago

Lebih baik minum susu segar macam farm fresh ke marigold ke..ataupun greek yogurt.kalau yogurt blh tlg dgn keputihan.tapi jgn makan banyak sangat sbb yogurt ada juga gula.kalau nak yang dha tu semua makan ikan.tapi ada juga ikan yang tak boleh makan.sebab saya minum frisomum terus naik 6kg dalam 1 bulan..lepas tu stop sbb kena tegur dr. Nasib baik tak kena gdm.