confused ?

susu apa yg ok tuk mgandung ya? mgndung 4bln sdh ni...masi keliru nak mnum apa,idea plz????

49 Balas

Saya minum fernleaf, kdg beli susu farm fresh/goodday.

Annum , susu lembu ok juga

Mnum fresh milk pon boleh mommy.brand HL, Good day, Farm Fresh, Dutch Lady

Saye mnum everyday je hehe

Saya minum enfamama.. anmum x leh mnum..

saya minum everyday. boleh naikkan hb saya sikit

Susu kmbing lazz antra pling sdap....

5y ago

Btul...btul..btulll...😁

Soya

5y ago

Soya jangan sebab boleh jadi punca kulit baby jadi sensitif gatal2 nanti..

Susu kambing elok juga...brand wildan yg original flavor bukan yg berkrim... Elok ntuk kurang kn kuning bby nnti...🥰

5y ago

Biasa sy beli dkat lazada je sng...sbb mlas nk keluar mncari..lg pon cepat smpai hrga pon xjauh beza..😊