Susu terbaik utk Ibu mengandung

Susu apa yg baik utk ibu mengandung ya. Yg sesuai d amalkan dlm tempoh 9 bulan mengandung. Susu yg baik utk bayi dlm kandungan dan jg bakal ibu. Bole share tak? Sbb sy masi tercari2 susu yg sesuai sbnrnya. Terima kasih :)

2 Balas

Cari susu yg serasi diminum. Try dari susu HL kotak kecil, kalau ok.. boleh teruskan. Kalau saya awal mengandung ok je minum apa2 jenama susu, tp skrg saya tukar enfamama perisa coklat je. Yg lain tak boleh nak minum, rasa loya nak muntah.

4y ago

Ok terima kasih info sis. Sy harap ada susu tepung yg sesuai dgn rasa x menyebbkan mual.