Susu semasa mengandung

Susu apa yg bagus utk ibu mengandung? Ipar sy ckp masa dia mengandung, dia just minum susu segar+kurma yg direndam semlman, then keesokkannya, dia blend dan minum. Tekak jenis tak lalu minum susu. #firstbaby #1stimemom #mommybuntu

2 Balas

Cuba minum susu yg berperisa awk.. Kena pujuk tekak this is for baby nn i'Allah boleh telan

4y ago

masih pujuk tekak utk terima susu. hari tu beli susu perisa vanila

susu apa2 pun boleh. asalkan tinggi kalsium. susu kotak pun boleh

4y ago

terima kasih sis