susu newborn

susu apa ye yg sesuai utk newborn ? hhmmm anak saya da cuba lactogen, ducht baby dgn s26 tpi semua tu berak2 sampai merah bontot nya 😢

3 Balas

umur baby berapa? berapa kali sehari baby berak? kdg jenis pampers boleh jadi penyebab. atau diaper krim yg tak sesuai

Saya bagi novalac. Kencing berak okay. Mungkin boleh try & error diapers jugak. Apply sudocream.

Ada apa2 concern tak? Baby saya berat kurang so kami bagi similac neosure