suggest susu formula utk newborn

Hi mommies... nak tnya pendapat korang apa susu formula yg bagus utk newborn?? anak sy berat 1.82kg jaa semasa lahir skrg 24hari naik da ke 2kg++.. boleh kh cadangkn susu apa yg bagus utk naikkn berat badan baby? sy ad beli lactogen tpi mcam xserasi dgn baby sy.. #1stimemom

1 Balas

susu ni seeloknya susu badan. tp nk topup fm pn xde masalah.cuma keserasian baby dgn susu tu yg penting. takut tak serasi. mcm sy, sy topup enfalac a+