SUSU SIMILAC UNTUK IBU TRIMESTER PERTAMA SESUAI KE TAK ERR?

susu apa yang sesuai yerr untuk bulan pertama mengandung

2 Balas

Bergantung kpd selera & penerimaan tekak awak jgk 😅 Sebaiknya minum susu yg rendah kandungan gula untk mengelakkan awak terlekat kencing manis during pregnancy. Sejujurnya, Most of pregnancy milk yg ada kt pasaran skrg, mmg manis2 belaka sbb saya dah pernah cuba masa request sample sblm beli. (Enfamama / Anmum / Similac) semua rasa dia mcm gula tumpah dlm susu 🤮 SO saya prefer minum susu kambing. Since dr tahu pregnant smpai skrg, saya minum susu kambing WILDAN Mama Premium. (RM79), untuk 22 sachets.

3y ago

Offical store dkt shopee. Dkt kedai pon ada jual, tapi tak semua kedai ada.

sy consume esp awak dri shaklee sgt bgus untuk awak gn kndungn awak . hrga pon ok 1 botol tuh thn 6 bulan mmg berbaloi .. http://Wasap.my/+601117194775/susuforibu