Assalam mummy2, anak i tengah lalui fasa seperation anxiety. Tak boleh berenggang walaupun satu kaki mesti mangis melalak macam kena dera.

Susah nya nak buat kerja. Boleh tak mummy2 bagi tips macam mana nak handle plus boleh tak share pengalaman mummy2. Btw saya ni anak pertama. Itu yg macam stress sangat tu

1 Balas

Awk kje ke...kalo xkje bwk je mana je awk nk pergi...nk buat kerja...bgtau dia....

4y ago

Saya merancang nak kerja. Risau nak tinggalkan dia. Minum susu botol pun taknak hm. Macam mana nak paksa dia minum susu botol ye