susu s26 progress macam mana cara bancuh yang betul untuk susu ni?

susu s26 progress
macam mana cara bancuh yang betul untuk susu ni?
6 Balas

30ml satu scoop. Jgn kurangkan sukatan, tak sedap nanti. Macam masak lauk tapi kurang garam 😁. Cuma waktu dia demam je, doktor suruh lebihkan satu scoop setiap bancuhan. Bagi dia pekat.

Better ikut instruction dia. Kdg kdg yg share kat youtube pun tak betul cara buat susu.

1scoop 1oz air. anak sy minum 5oz. 2kali sehari. anak umur 2tahun 5bulan

Belakang kotak selalunya ada sukatan untuk bancuhan susu

kan ade instruction

kan ada tulis