First Trimester

Suka po ako ng suka, mahapdi yung tyan ko at mahirap makatulog di makakain ng maayos. Ano po dapat gawin ko? Salamat po. #1stimemom #advicepls

1 Reply

Skyflakes 30 minutes before drinking and/or eating anything para maabsorb ung acid sa sikmura. I had a bad case of morning sickness (Hyperemesis Gravidarum, lasted until lumabas na si baby) and was even confined because of it. Yan advice nila sakin. Also do not eat and/or drink anything for 2 to 4 hours after mo sumuka kasi I assure you susuka ka uli. Advice din sakin yan sa ospital nung naconfine ako.

4y ago

thank you po.