suka makan yg manis2

Suka makanan yg manis2 ada kah ini menentukan jantina baby... Pregnant 11w6d...

13 Balas

Mitos..

Ikut tekak sbnrnya tp pd sy plk sy prsn bila ngdg ank pmpuan yg lg 2 stkt ni sy suka yg manis je tu pun sblm scan kira xthu jntina..yg kalini pelik nk yg asam2 yg lain dri sblm ni,kbtulan plk bru2 ni scan dr ckp lelaki.. kebetulan semua tu..setiap org xsama..akak ipar sy plk dua2 ank lelaki ms prgnt suka mkn dessert n air manis2 semua. just for fun je la suma ni sje nk main teka teki kot kebetulan mana tau kann🤪

Suka manis2. . . Scan xnmpk sbab dia main sorok2😂😂😂 skli kluar gegirl😘