Mommy 6weeks pregnant

suggestkan susu yg okay untuk preggy mom . susu kambing brand apa ? yg okay ?

2 Balas

Dulu sye ambil susu kambing lazz. Mmg sedap, tekak boleh terima.. Tp lepas 3 pack, sye tukar pada susu hi-goat sbb kandungan nutrisi yg lebih okay drpd susu lazz Since ambil susu hi goat, bcaan HB sye x pernah dah bawah 11. Sebelum ambil mana2 susu kambing, sye cdg kan awak comparekan dlu kandungan nutrisi sperti protein(elok yg lebih tinggi) , karbohidrat(elok yg lebih rendah) , calcium(elok yg lebih tinggi)

5y ago

Emm xleh letak gmbr le pulak kt sni huhu Awk boleh google susu higoat

Susu kambing khalish. Membantu mengurangkan jaundice bila bby lahir nnt insya allah