breast pump

hi.any suggestion utk breast pump yg okay n reasonable price?tgh survey ni.hrap mommy2 bleh suggest.tq in advance?

8 Balas

hi if bajet below 100 boleh try youha okizz . sy suggest better beli yg double pump tapi douple pump mahal sikit la . Halfords duo harga around 200 . tu kalau nak yg brand . if tak boleh je try cari dkt shopee bawah 200 tapi brand yg tak biasa dgr boleh dpt double pump

5y ago

hehe.okay.nti nk cuba usha.thanks ye😗

Cari kat shopee banyak yg bawah rm100. Mine rm69 masa tu tapi lupa brand apa. Ala2 compacto. Double breast pump. Tapi suction x berapa best sangat la for me. Boleh je try mana tau suits u pula kan.

5y ago

hehe.ramai plak suggest kat shoppee.thanks!😁

kalau nak pump yg murah tp okay, boleh try ni Pegi ke akaun shopee Miyome_shop.. ringan, kecik dn plg best, xde bising sgt. murah pun murah. kwan jugak yg suggest..

5y ago

Okay tp x sesuai klau utk heavy duty.. Currently sy dah guna pump manual bramd CM Bear.. Suction lg kuat + x sakit

Better pergi kedai bby dh check breastpump mana yg suit dgn u sis... Sbb ad yg x sesuai so nnti susu xhbis keluar dn will get engorged breast.

5y ago

owh.kdai mne ye yg bleh try tu?sbb sy dk ganu ni x byk kdai

boleh juga choose real bubee. bunyi xkuat. beli online around rm35 ++ je. ramai yg rekemen yang tu. sy pun first time

5y ago

okay.nti nk survey.thanks😘

manual breastpump eve love . suction kuat walaupun manual.

I used Real Bubee till my son turned 1. Not noisy and compact

5y ago

Double pump. Saves aloottt of time

youha double pump