Anak saya nak masuk 3 bulan, rambut takpanjang2 lagi selepas bercukur dulu

Suggest jap produk untuk lebatkan rambut baby

4 Balas

Xda Tips pun awak. Dia ikut gen budak tu. Anak first n 2nd rutin sama je,Daily shampoo,Apply minyak zaitun.. Tapi sulung 5m baru naik rambut. Yg 2nd ni lepas cukur umur sebulan, terus subur naik.ni rambut dia umur 3bulan

rasanya depends pd genetic mak ayah jgk..pastu tumbesaran dia,anak sy masa 1-2tahun jarang2 je rambut xde letak minyak..masuk 4tahun ni tebal pulak..

saya baru start guna brand aeva. tak sure lagi betul2 berkesan atau tidak, tapi ada naik skit anak rambut baru pada kawasan yang kurang rambut tu.

saya guna minyak zaitun yang ada biji anggur botol warna hijau.. minyak matahari boleh