Peringatan untuk semua ibu!

Sudahkah anda mengira tendangan bayi anda hari ini? Sentiasa ikuti perkembangan pergerakan bayi anda. Cara yang mudah dan menyeronokkan adalah dengan menggunakan ciri Kick Counter di dalam aplikasi kami. #ProjectSidekicks #TAPSidekicks #CountBabyKicks #KiraTendanganBayi

Peringatan untuk semua ibu!
14 Balas

Sy sudah tp ad bunyi "ploop" dlm perot normal ke tu..?bkn skali bnyak kali jugak Yg heran

Boleh saya tahu untuk brpa weeks,kena mengira tendangan bayi ye??

4y ago

Selalu nurse akan suruh start kira bl dh 28w

Belum lagi..nati 1 bulan 9 nie baru kira.. 28 minggu baru setak kira

sda.. tinggal 3hari lg nak kira sebelum admit 30hb ni..

belum lgi....bru nk masuk 25minggu

👍🏻👍🏻👍🏻

Belum. Baru nak 16w 😅

22hb bru kira..😅

Sudah.. heheh

sudah