Aduhaii suamiiiiiiii

Macam mana ya nak hadap suami yg jenis xnampak kesalahan dia , macam dia lah yg terpaling betul perfect .. jnis xleh kita tegur perangai dia buat bini macam bibik padahal bab nafkah liat bebenor tapi demand nak bini bak bidadari syurga .. dia layan saya xmacam isteri asyik buat macam musuh je . Nak mintak tolong apa2 pun susah . Berdua jela saya ngan anak macam xde dia dlm rumah ni .. saya suri rumah anak 10bulan .. saya xkerja maybe sbb tulaa kot dipandang rendah suami sndiri 😊 dia bangkit apa yg dia bagi saya . Nak makan minum pun xbest . Nk duk dlm rumah ni rasa serba salah nak je saya lari .. saya ni jenis malas nak bergaduh buat perangai xmatang sebenarnya sebab tu saya selalu buat xtahu , dan saya teruskan rutin macam biasa .. contoh masak macam biasa .. tapi tulaa kita penat2 masak buat air untuk dia pandang pun tak 🤣🤣 rela start motor pergi makan umah mak dia . Anak mak la katakan .. mesti mak dia cakap saya xmasak padahal anak dia xnak makan . Kadang rasa xadil dia bawak saya duk kg dia . Dekat dgn family dia .. lpastu layan saya macam sampah . Dahla dengan mak saya dia xhormat pun .. Tidur pun xnak tidur sebilik dah sekarang .. Ambik selimut bantal tido kat luar .. saya xlayan .. saya kunci pintu bilik tido ngan anak dah nk tido luar sangat , pergilah 🤣🤣 syok woo tido katil luas .. saya ni dah lali sbb dari awal perkahwinan dia memang kuat hina saya . Saya ada la mintak dia lepaskan saya . Tapi dia cakap dia xnak cerai sbb anak .. klau nak cerai bagi anak kat dia .. 😌😌 mmg x laa nak bagi anak kat dia .. suruh tngk anak kejap time masak pun anak dah jatuh nak buat macam mana tangan asyik dgn fon je .. saya geram sebenarnya penat jaga dia dari jaga anak .. sbab dia jenis suka sepahkan baju dia .. tempat tido dia , habuk rokok merata . Makan situ , situla dia tinggal dia buat macam ada bibik ..

2 Balas

senang je.klu sy buat xtau je puan.hidup je mcm biasa.xyah fikir pasal dia.pas tu.sekali sekala puan tinggal kn dia.balik kampung 3,4hari.pas tu bg mesej je kt dia yg puan balik kampung.xde derhakanya klu suami mcm tu.bkn apa,nk bg dia sedar diri dia tu suami🤭.sy doakan puan sentiasa kuat💪❤️❤️

ckp kt dia, pandai buat anak je. heheh gurau2