Boleh atau tidak ke klinik berbeza

Suami saya berada di Ipoh, Perak kerana bekerja dan saya tinggal dengan ibu di Besut, Terengganu. Saya merancang untuk buka buku pink di Besut. Tetapi persoalannya bolehkan saya mendapatkan rawatan bulanan di Perak sekiranya sesekali mengikut suami. Adakah dibenarkan?

2 Balas

setakat pengalaman saya boleh je.. gi kk yg jaga kwsan rumah kita tu. mcm saya buka buku pink kat kk johor, pastu pindah kl kat kk rumah kl, pastu 3kali jgk kat terengganu pastu sambung utk anak plk kt terengganu sampai 2bulan lepas bersalin pastu sambung kat kl blk 😆😆😆

kene contact nurse dua2 tempat tu. biar ad rekod in both places.