pregnant 37 weeks

suami kata saya pemals sbb tak basuh baju n sapu smph so sya basuh bju but sapu smpah jrg sngt ii sbb yelah sblom ni active memasak eventho sakit pinggang so saya harap dia paham lah tlg sapu kan smpah endup tu pun sya kena buat...saya kerap lapar smpai pening kepala sehari 3/4 kali mkn tpi dlm kuantiti sikit but suami pikir sya kuat mkn

3 Balas

ya allah.. 37weeks dah tu... sepatutnya suami kena faham... bila2 je tu sis.. nak bersalin dahh