pregnant 37 weeks

suami kata saya pemals sbb tak basuh baju n sapu smph so sya basuh bju but sapu smpah jrg sngt ii sbb yelah sblom ni active memasak eventho sakit pinggang so saya harap dia paham lah tlg sapu kan smpah endup tu pun sya kena buat...saya kerap lapar smpai pening kepala sehari 3/4 kali mkn tpi dlm kuantiti sikit but suami pikir sya kuat mkn

3 Balas

Pelik2 je suami you ni die taktau ke you pregnant anak die? Kalau i suami i macam ni dah lama dah kene dgn i. patotnya suami you paham dgn keadaan you ni tau bukan nak tolong malah membebel plak. You jgn stress2 nak makan makan jee kesian baby dalam perut nanti tak dapat zat.

11mo ago

kan geram plak ngan suami dia nak anak tapi tak prihatin 😮‍💨

Mengharapkan suami faham mmg takkan faham sis.. Selainkan sis fahamkan suami, bagitahu suami keadaan sis sekarang. Tak semua suami faham isteri, ada yg kena bagitahu.

ya allah.. 37weeks dah tu... sepatutnya suami kena faham... bila2 je tu sis.. nak bersalin dahh