Pad overnite panties

Hai mommies, sya nak tnya, bila dah lepas bersalin kan darah kluar bnyak, n sya pilih nak pakai pad jenis panties.. kita kena basuh dlu bru buang atau boleh ikat dlm plastik n buang? Dlu sya pakai overnite pad n bila basuh tu sya menunduk n tiba2 kepala jadi pening, jantung berdebar2 mata jadi berpinar.. cepat2 sya buang pad n terus kluar.. itu pun terpksa pegang kiri kanan sbb sekeliling dah mcm berpusing... takpe ke klu tak basuh? Ke tak elok mcm tu?

2 Balas

xyah basuh..just ambik bungkus dlm plastik kemas2.sy pn pakai y panties mudah.lepas darah dah kurang sy gune pad dgn suar dlm pakai buang senang

Saya pun beli yg jenis penties n beli jenis pad jugak n sluar dlm pkai buang tu snng xyah pening2 dah nk basuh