BAKAL BERSALIN

Suami boleh teman x dlm labour room dan ward berslin di hospital selayang. Dlm ms kes covid ni. Bkn sblm covid.

7 Balas

sy hari tu 3 ari warded hospital selayang. dr pengalaman sy 1. nk tgu utk dpt katil mkn masa. so nurse akan tye sesape yg nk wad 2nd class. hrga dlm rm350 2. dh dpt wad wlopn skit kne tgu labour room kosong bru doc tolak masuk 3. suami mmg x dibenarkn teman 4. blh dtg hntar barang2 saja 5. lepas bersalin suami blh msuk utk azan dan ambil uri. nurse bg mse 5 mnit.

adek sy baru je bersalin..hantar barang kt gurd je tk boleh masuk wad..masuk azan kn pon tk boleh

boleh tau, lma x tggu nk dptkn katil kt hosp selayang? sbb skrg pkp, hops sg buloh ttup...

4y ago

Ooo...tq ye...insyaAllah smoga diormudahkn

Xboleh.. Blh hntr brg melalui guard je.. Blh msk tuk azankn ank tu pn skjap je..

boleh hantar barang sahaja..teman ke lr mmg tak boleh

tak boleh sis ,

takbole