Tip hamil apa yang sy cbe alhmdulillah,

Suami amal kn himalaya sperma, setiap hari sya masak kn suami sayur brokoli, bunga kobis, lobak merah, lobak putih stiap hari sy akn buat kn sup atau rebus..telur kukus macam cina buat stiap hri sya kasi..Alhmdulillah suami terima.. Sy amal kn jugak asid Folic... Iktiar urut sbb Kdg2 tak tahu peranakan kta.. In sha allah.. Ad rzki ty.. Yg penting stiap kli bersma istri duduk ats.. Lps tu hbs bersma.. Lapit kn bantai di bawah bontot, jika istri nak duduk bawah boleh.. Tpi lapit bantai di bawah bontot.. Supaya bila kta bersma suami lps kn air diorg air tu akn msok dgn btoi.. Mf jika slh.. Siapa nk dgr2 la.. Taknak sya Tak akn pksa.. 😊

Tip hamil apa yang sy cbe alhmdulillah,
1 Balas

Suami sy pun ambil Himalaya speman.. masa ujian kesuburan, semen test dia, sperma tak berapa aktif. So doc advise ambil supplemen. kami google, ada beberapa supplemen yg blh dipercayai, dan kami pilih spemen. Setahun lbh juga ambil speman hingga saya hamil pun masih speman. Sbb bnyk lg botol, kirim dgn kawan yg balik drpd Delhi. Sblm tu beli kat farmasi Alpro dan Himalaya outlet. Sy pun keep on ambil asid folic. Kami pun jg mkn... kita berusaha, semuanya dgn izin Allah. Apapun jngn putus asa