Posisi bersama suami di 37w ke atas

Hi moms, posisi macam mana yg sesuai utk bersma?? Ataupun tak kesah asal kn bersama?? Maklom la, rasa nak bantuan mudahkan persalinan.. tp tak larat 🤭 boleh share tak.. #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

3 Balas

37 weeks dh nak dekat due la Kan😂🤭😍😅 ...takpe ke bersama Tu....saya tak pasti la posisi apa...sebabnya sye pun dah 37 weeks keatas suami puasa heheheheh😍😜 bersiap sedia ke tunggu Hari .

2y ago

Saya ada tengok satu video ni.. doct tu kata air mani suami tu yg penting untuk contraction alami.. jadi kena buat cara yg air mani xterus kluar 😂 rasanya suami kena kat belakang kot..

so far paling selesa missionary, cowgirl (kita kat atas) & daripada belakang. kalau doggy style mcm tak selesa sebabnya perut dah berat. selamat mencuba 😁

2y ago

Missionary tu posisi yg mcm mna?

blh try style doogy..org kate style tu mudahkn utk bsalin..