Ada effect tak kat bby, asyik stress jer..

Stress kena ajar anak PDPR.. Letih sangat, di biar susah, lagi² tak sekolah..

3 Balas

kalau kite stress mmg ada effect puan. puan buat ikut yg termampu ya. jgn anggap semua benda kene perfect. kalau rasa x mampu sgt2 utk tgk pdpr anak2, jgn tgk hritu, tgk hari lain. ambik masa bertenang

Saya selalu kalau stress sangat,Saya memang akan bawak tydo n berehat.Abaikan kerja sekolaa anak atau kerja rumah buat sementara waktu..Nanti bila dah rasa okay lepas sehari 2 baru pantau balek.

harap mommy x stress takot bahaya pd kandungan 🥺try diffuse ni utk reduce stress