Anemia + Cosmofer

Start dari awal pregnant, mcm2 ubt dah telan..tapi tak berhasil..hb still bwah 9.. due nak dekat, jalan terakhir "injection cosmofer 2ml" selama 8hari berturut2 Serius sakit.. suntik kat bontot.. nak tido pun agk susah, sbb dos dia blh terasa lgi..and bdn akn jdi sakit2.. Tak apalah..aslkan baby sihat.. terima jela apa2.. Ada x para mummy kat sni kena suntik cosmofer ??

2 Balas

Belum pernah.. Tapi pernah ada pengalaman hb low.. Tapi hujung2 trimester hb naik ke 12.6..syukur la..

5y ago

Mcm mna blh naik?? Sya doc dah xbg mkn ubt.. due lg 3mnggu..tu kna inject..sbb smua ubt trmsuk iberet xbrhsil pun